ciorna:

pe piata romaneasca de produse naturiste exista foarte multe suplimente alimentare utile pentru sanatatea oamenilor. printr-o alimentatie adecvata, organismul uman poate deveni mult mai rezistent la infectii, datorita intaririi sistemului imunitar.

  1. printre cele mai utile remedii naturale se afla cele care ajuta la multiplicarea pe cale naturala a celulelor stem, asa cum este biostem bionatura celule stem foarte cunoscut si apreciat. biostem ajuta la intarirea sistemului imunitar, dar este si antioxidant, antitumoral si detoxifiant.

2. alt remediu natural foarte puternic este zeolit care ajuta la sistemul imunitar, dar zeolitul ajuta si la un ph optim la nivelul tubului digestiv. de asemenea, el mai are un puternic efect detoxifiant si ajuta la distrugerea celulelor canceroase. are efecte remarcabile de contracarare a radiatiilor nocive, de aceea se foloseste ca protector in chimioterapie si radioterapie.

3. laboratoarele pharma dacica din romania au creat produsul ld essence formula care are urmatoarele efecte: intareste sistemul imunitar pentru ca are efect antioxidant si ajuta la detoxificarea organismului uman; de asemenea, ld essence formula are efecte benefice asupra stomacului, ficatului, intestinelor, inimii, sistemului nervos, articulatii si cartilaje. este recomandat de medicina alternativa pentru ca ajuta metabolismul, scade glicemia si reduce colesterolul.

4. tot la laboratoarele pharma dacica gasim si suplimentul alimentar trioncolinat 1 2 3 care au diverse efecte remarcabile. trioncolinat 1: detoxifiere, ajuta ficat si rinichi, intareste sistemul imunitar, protejeaza organismul uman atunci cand se face tratament cu citostatice si radioterapie. trioncolinat 2: ajuta sistemul imunitar, ajuta flora si ph din tubul digestiv, scade colesterolul din sange. trioncolinat 3: ajuta la digestie si metabolism, detoxifierea organismului, ajta la ficat circulatia sangelui si aparatul respirator.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *